Nyt fra Havdrup i politiets døgnrapport

Profilbillede

Havdrup er i nat nævnt i døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Døgnets anmeldelser vedrørende:


Indbrud i virksomhed/forretninger:

Langebjerg, Roskilde

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Vibesvinget, Greve
Havslunde, Himmelev, Roskilde
Bataljonen, Ringsted (forsøg)

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen

Tyveri fra køretøjer:

Tolskovvej, Hvalsø


Bilist ramte dreng i fodgængerfelt – Esbern Snaresvej/Nørre Allé, Kalundborg

Kl. 17.03 blev en 13-årig dreng fra Kalundborg ramt af en bilist, da han trak sin cykel over et fodgængerfelt i krydset Esbern Snaresvej/Møllestræde/ Nørre Allé. Bilisten, en 40-årig mand fra Kalundborg kørte i en mindre varebil ad Esbern Snaresvej i østlig retning, da han for sent opdagede drengen, som han påkørte ved lav hastighed. Den 40-årige forsøgte at bremse, men kunne ikke nå at stoppe. Politi og ambulance kørte til stedet, hvor den 13-årige blev tilset i ambulance. Han var sluppet uden personskade, men politiet underrettede hans forældre om uheldet. Politiet optog rapport om uheldet, og bilisten kan forvente at høre mere i sagen.

To gange narkokørsel – Holbæk

Kl. 20.47 blev en 35-årig mand fra Holbæk rutinemæssigt stoppet på Provstehøjen i Holbæk, da han kom kørende i en varebil i nordlig retning. Han havde ikke noget gyldigt kørekort, og en test med narkometeret viste, at han også var påvirket. Den 35-årige blev visiteret og bilen ransaget. Her fandt patruljen to gram hash, som blev beslaglagt. Han blev sigtet for lov om euforiserende stoffer og narkokørsel uden førerret.
Kl. 21.43 på Bjergmarken i Holbæk stoppede politiet en 25-årig kvinde fra Holbæk, som kørte i en varebil mod nord. Hun blev testet med narkometeret, som viste positiv for euforiserende stoffer.

De to bilister blev begge anholdt og taget med til en blodprøveudtagelse, hvorefter de blev løsladt. Når politiet har fået resultatet af blodprøven, vil de høre mere om sagens videre gang.

Brand i køkken – Gammel Landevej, Roskilde

Kl. 21.47 kørte politi og brandvæsen til brand i en lejlighed på første sal, hvor det brændte i køkkenet omkring en ovn. En ambulance var også sendt stedet, da en 68-årig mandlig beboer havde fået mindre forbrænding på armen.

Brandvæsnet fik slukket ilden før den spredte sig. Ilden var startet i nogle ting, som havde ligget oven på ovnen, da den var blevet tændt. Varmen havde antændt tingene, og beboeren havde forsøgt at slukke ilden uden held, hvorved han var blevet forbrændt.

Politiet optog rapport om branden, og det skal nu vurderes, om der er sket brud på beredskabsloven i forbindelse med, at der udbrød brand i lejligheden, og om den 68-årige kan stilles til ansvar. Ingen andre personer kom noget til i forbindelse med branden.

Vågen borger afslørede maskintyve – Hovedgaden, Havdrup – Solrød

Kl. 00.11 hørte en borger larm fra gaden, hvor nogle store maskiner blev startet ved et vejarbejde. Han undrede sig over at maskinerne blev startet så sent på aftenen, så han gik ud for at se, hvad der skete. På gaden var to mænd i gang med at læsse to maskiner op på en trailer, så den handlekraftige borger ringede til politiet, mens han tog kontakt til de to mænd og bad den sætte maskinerne på plads. En patrulje blev hastigt sendt til stedet.

Mændene begyndte at køre maskinerne af traileren igen, og kort efter kom en patruljen frem. De to mænd ved traileren, en 28-årig mand fra København og en 24-årig mand fra Ishøj, blev sigtet for tyveri af en minigraver og en motorbør, der stod ved vejarbejdet i Hovedgaden i Havdrup. Maskinerne blev stillet tilbage og ejeren orienteret om sagen.

Efter endt afhøring fik de to mænd lov at gå igen, men de kan forvente at høre mere fra politiet i deres sag senere.

Narkokørsel – Københavnsvej, Køge

Kl. 00.25 blev en 24-årig mand fra Brønshøj anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev stoppet af en patrulje i krydset Lyngvej/Københavnsvej i Køge. En narkotest viste positiv for hash, så han blev taget med til en blodprøve, hvorefter han blev løsladt.

Narkokørsel, narko, vægt og penge på lommen – Tingvej, Høng – Kalundborg

Kl. 00.20 stoppede en patrulje en 19-årig mand fra lokalområdet på Tingvej i Høng, hvor han kom kørende i bil. Bil og fører blev rutinetjekket, hvor det viste sig, at føreren var påvirket af euforiserende stoffer. Så han blev anholdt og taget med til en blodprøveudtagelse. Politiet visiterede den 19-årige, som havde en ulovlig kniv på sig. Han havde desuden også en vægt på sig, hvor der var spor efter hashrester. Han havde desuden 4 gram kokain og et firecifret kontantbeløb, som politiet havde en mistanke om stammede fra narkosalg. Kniv, narko og penge blev beslaglagt til sagen, og den 19-årige blev sigtet for at overtræde knivloven og lov om euforiserende stoffer.

Efter at have afgivet en blodprøve blev den anholdte løsladt, og han vil senere høre mere fra politiet i sine sager.
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Midt- og Vestsjællands Politi.
Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi