Nyt fra Havdrup i politiets døgnrapport

Profilbillede

Havdrup er i nat nævnt i døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Weekendens anmeldelser vedrørende:

 

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Vestergade, Køge

 

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Agervænget, Store-Heddinge
Margrethe Alle, Karlslunde
Alfarvejen, Osted, Lejre
Birkevej, Solrød Strand
Ole Rømersvej, Køge
Bredekildevej, Kalundborg
Lærkevej, Solrød Strand
Birkegaardsalle, Solrød Strand

 

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen

 

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen

 

Tyveri fra køretøjer:

Hovedgaden, Nørre Jernløse, Regstrup
Regstrupparken, Regstrup
Elmebakken, Asnæs

 

Fredag – lørdag

 

Narkokørsel på to hjul – Centervej, Høng – Kalundborg

Kl. 18.09 kørte en patrulje i Høng, hvor der var tæt trafik i byen på grund af ”Skills” arrangementet i Høng Hallen. Ved Høngcenteret kom et knallertlignende køretøj kørende i høj fart, så patruljen stoppede og kontrollerede køretøjet. Det viste sig, at være sværere end som så at afklare, hvilken slags køretøj, der var tale om. Det to-hjulede køretøj havde ikke nummerplade på og stelnummeret var ændret, så det ikke var muligt for betjentene at slå køretøjet op i motorregistret.

Føreren af det to-hjulede køretøj, en 30-årig mand fra Kalundborg, var desuden narkopåvirket under kørslen, så han blev anholdt, sigtet og fik udtaget en blodprøve. Han erkendte, at han havde røget hash dagen før. Køretøjet blev indbragt til nærmere undersøgelse, hvor politiet skal klarlægge, hvilket slags køretøj der er tale om. Herunder om det er et køretøj, hvortil der kræves kørekort. For den 30-årige havde aldrig erhvervet et kørekort.

Politiet venter desuden på resultatet af blodprøveanalysen, som skal vise, om den 30-årige havde ulovlige stoffer i blodet. Han kan forvente at høre mere fra politiet, både i sagen om narkokørsel, og i forhold til de færdselslovsovertrædelser, han i øvrigt har begået i forbindelse med kørsel på det uindregistrerede og uforsikrede køretøj.

 

Mand varetægtsfængslet efter knivstik – Algade, Nykøbing Sj. – Odsherred

Kl. 19.40 kom et alarmopkald om slagsmål med kniv på Algade i Nykøbing Sjælland. Flere patruljer blev sendt til stedet, hvor det viste sig, at en 25-årig mand fra Vig, var blevet stukket i overkroppen og var slemt tilskadekommen. Lægehelikopteren blev sendt til stedet, hvor den 25-årige blev fløjet til behandling i kritisk tilstand.

Politiet anholdt to mænd, en 22-årig og en 43-årig fra lokalområdet i sagen. De blev begge taget med til politistationen til afhøring. Den 43-årige blev løsladt sent fredag aften, men den 22-årige blev lørdag fremstillet i grundlovsforhør med begæring om varetægtsfængsling i sagen, som sigtet for forsøg på manddrab. Han blev desuden sigtet for vold mod en 17-årig ung mand og en 36-årig kvinde, begge fra Vig, som i samme forbindelse blev slået og fik sprøjtet peberspray i ansigtet.

Retten fængslede den 22-årige til den 22. maj, hvilket han kærede til landsretten. Retsmødet foregik for lukkede døre og der blev nedlagt navneforbud i sagen. Den svært kvæstede mand er fortsat indlagt, men hans tilstand meldes at være stabil.

 

 

Lørdag – søndag:

 

Arbejdsulykke – Godtfreds Høje, Gevninge, Roskilde – Lejre

Kl. 10.22 slog arbejdskollegaer til en 40-årig mand fra Greve alarm, idet den 40-årige var kommet til skade i forbindelse med sit arbejde på en byggeplads. Det viste sig, at den 40-årige havde pådraget sig behandlingskrævende skader i hovedet, så den tilskadekomne blev i den tilkaldte ambulance kørt på skadestuen til undersøgelse og fornøden behandling.

Politiet fik klarlagt, at den tilskadekomne var faldet to-tre meter ned fra en stige og var landet på et betongulv, hvorved han havde pådraget sig skaderne. Arbejdstilsynet blev tilkaldt til stedet for at foretage sine undersøgelser, så Arbejdstilsynet senere kan udarbejde en erklæring til brug for politiet, så det kan afgøres, om nogen kan drages til ansvar for ulykken.

 

Det var bare polterabend – Motelvej, Roskilde

Kl. 10.41 anmeldte en årvågen, 55-årig kvinde via alarmcentralen, at hun på Motelvej havde set to maskerede mænd bagbinde og putte en pose over hovedet på en tredje mand. Sidstnævnte var efterfølgende blevet anbragt i et køretøj, som kort efter kørte i retning mod Køgevej, hvor bilen sidst blev set af anmelderen. Politiet satte kursen mod området for at lede efter bilen, hvis nummerplade anmelderen havde aflæst.

Få minutter senere lykkedes det politiet at få kontakt til det omhandlede køretøj, hvori politiet fandt en mand bagbundet og med bind for øjnene på bagsædet. Føreren var en 24-årig mand fra Roskilde, som oplyste at have en god relation til den bagbundne mand.
Bagsædepassageren i bilen var en 27-årig mand fra Kirke-Såby, som måske ikke helt frivilligt, men dog med accept af sin tilstand, befandt sig i bilen, idet hele optrinet var et led i et polterabend-arrangement til ære for netop den 27-årige. Politiet fandt således ikke grundlag for at foretage videre og ønskede de pågældende en god dag.

 

Narkokørsel – Hjortholmvej, Tølløse – Holbæk

Kl. 11.16 anholdt og sigtede politiet en 29-årig mand fra Tølløse for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en personbil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer, idet han var mistænkt for at have cannabis i blodet under kørslen.

 

Færdselsuheld – Holbækmotorvejen, Roskilde

Kl. 11.30 rykkede politiet ud til et færdselsuheld, idet en bilist var standset inde på en rapsmark ved siden af motorvejens vestgående spor.
Det viste sig, at en 78-årig mand fra Hvidovre under kørsel i vestlig retning i sin personbil formentlig havde fået et ildebefindende, så han var kørt via nødsporet ud på rapsmarken, hvor bilen standsede. En skiltevogn afspærrede uheldsstedet kortvarigt.

 

Den 78-årige blev kørt kontrol på skadestuen i Holbæk, selv om han ikke havde pådraget sig egentlige skader som følge af uheldet. Ingen øvrige trafikanter var involveret, så politiet afmærkede blot mandens bil med politistrimmel og registrerede omstændighederne ved uheldet.

Færdselsuheld – Hovedgaden / Ørstedvej, Havdrup – Solrød

Kl. 11.55 fik politiet melding om, at to motorcyklister var forulykket i krydset Hovedgade – Ørstedvej, så en ambulance var sendt til stedet. Det viste sig, at to motorcyklister på 23 år fra hhv. Gadstrup og Herfølge var fulgtes ad under kørsel ad Hovedgaden mod syd. Den 23-årige fra Gadstrup var forrest, og da begge i krydset ved Ørstedvej skulle svinge til højre, nåede den 23-årige fra Herfølge ikke at bremse tilstrækkeligt ned.

Han påkørte derfor motorcyklen foran, så begge væltede. Den 23-årige fra Gadstrup blev kørt til kontrol på skadestuen i ambulancen, men begge var sluppet fra sammenstødet med diverse knubs. Politiet registrerede blot parterne og omstændigheder ved sammenstødet.

Færdselsuheld / spirituskørsel – Kristianslund, Roskilde

Kl. 12.17 rykkede politiet ud til endnu et færdselsuheld, idet en bil og en knallert var stødt sammen i et kryds i bebyggelsen Kristianslund. Ingen af parterne var kommet til skade ved sammenstødet, der var sket, efter at en 65-årig mand fra Roskilde var kørt på en knallert ad Kristianslund mod vest. I forbindelse med en svingning til højre kørte han ind i venstre side på en personbil, som en 29-årige mand fra Roskilde havde ført i sydlig retning og var standset i krydset, hvor den 65-årige svingede.

Ved sammenstødet væltede den 65-årige på sin knallert, men slap uden behandlingskrævende skader. Han slap dog ikke for en tur på sygehuset, idet politiet kunne konstatere, at han var påvirket af spiritus under kørslen. Han blev derfor sigtet for spirituskørsel og fik på sygehuset i forbindelse med en kortvarig anholdelse udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol. Endvidere måtte den 65-årige slet ikke være fører af sin knallert, idet politiet tidligere havde inddraget hans førerret til denne type køretøj.

Bilisten slap også uskadt fra sammenstødet, og den 65-årige kan forvente at høre nærmere fra politiet, når analyseerklæringen fra den udtagne blodprøve foreligger.

Vold – Havnegade, Nykøbing Sj. – Odsherred

Kl. 14.27 anmeldte en 56-årig kvinde fra Nykøbing Sj., at hun kort forinden under ophold på en restauration havde fået et enkelt slag i ansigtet, så hendes briller også var blevet ødelagte.
Politiet kørte til stedet og fik klarlagt, at voldsmanden var gået fra stedet inden politiets ankomst. Den 56-årige havde været i diskussion med en 49-årig mand også fra Nykøbing Sj., hvilket havde udviklet sig, at han havde slået hende.

Politiet fik via overvågning på stedet bekræftet hændelsesforløbet og kunne efterfølgende anholde den 49-årige på sin bopæl. Han blev sigtet for vold mod den 56-årige og løsladt sidst på eftermiddagen efter afhøring til sagen. Senere kan han forvente at høre nærmere fra politiet, når sagen skal afgøres.

Brand i opvaskemaskine – Thorsvej, Borup – Køge

Kl. 14.32 slog en 30-årig mandlig lejer af et sommerhus alarm til brandvæsnet, idet der var ild i opvaskemaskinen.Brandvæsnet og politiet kørte til stedet, hvor brandvæsnet hurtigt fik slukket branden, således at der kun var sket skade på opvaskemaskinens elektronik. Endvidere luftede brandvæsnet ud i sommerhuset på grund af røgudviklingen fra branden.

Ingen kom til skade ved branden, og der skete heller ikke skade på fast ejendom, så politiet foretog sig ikke yderligere i sagen.

Butikstyveri – Over Bølgen, Greve

Kl. 15.20 anmeldte en butikskontrollant i supermarkedet Bilka, at to udenlandske mænd var tilbageholdt som mistænkte for at have stjålet varer.Politiet fik kontakt til to mænd på 23 og 29 år fra Rumænien, der var blevet fundet i besiddelse af tøj, som de ikke havde betalt for, da de havde forladt supermarkedet. Butikskontrollanten havde bemærket den ene gå med tøj ind i et prøverum, hvorefter han var kommet ud med tøjet på. Den anden var efterfølgende blevet fundet i besiddelse af tøj i en pose, som han ikke betalte for, da han betalte for andre varer ved kassen på vej ud.

Politiet anholdt og sigtede de to rumænere for tyveri af tøj til et samlet beløb på godt 1.400 kr. De fik afgjort deres straffesag straks og blev løsladt efter betaling af en bøde og et lovpligtigt bidrag til offerfonden.

To mænd mistænkt for at stjæle smykker – Karensmindevej, Holbæk

Kl. 15.39 anmeldte en 87-årig kvinde fra Holbæk, at hun kort tid forinden uventet havde fået en henvendelse fra to mænd, der bad om hjælp til at skrive nogle telefonnumre ned på et stykke papir. De to mænd blev lukket ind i lejligheden, hvor den ene mand sammen med den 87-årige gik ud i køkkenet, hvor den 87-årige skulle skrive telefonnumre ned.

 

Den anden gik rundt i hendes lejlighed, men skyndte sig efter få minutter hurtigt ud af hendes lejlighed, da den 87-årige anede uråd og højlydt bad dem forsvinde.Efterfølgende kunne hun konstatere, at nogle smykker var blevet stjålet, hvilket hun mistænkte de to mænd for at have gjort, idet den ene afledte hendes opmærksom fra den andens færden.

Politiet kørte til stedet for at undersøge den 87-åriges bopæl for eventuelle spor efter de to mistænkte, som den 87-årige beskrev som:

 

A: Mand, 40-50 år, hudfarve: mørk, iført: beige kasket, beige jakke og grå handsker med blå håndflader, og B: Mand, 40-50 år, iført: mørk jakke.

Politiet i Holbæk hører gerne fra personer, der måtte have bemærket de to mænd i området lørdag eftermiddag. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Narkokørsel – Strandvej, Høng – Kalundborg

Kl. 17.00 anholdt og sigtede politiet en 30-årig mand fra Høng for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en personbil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

Brand i blade bredte sig – Motelvej, Roskilde

Kl. 19.22 rykkede brandvæsnet og politiet ud til ildebrand i området ved et skur, hvor politiet efterfølgende kunne konstatere, at også nogle paller var brudt i brand.

På stedet traf politiet tre drenge på 10, 10 og 11 år fra Roskilde, som kunne mistænkes for at have en rolle i forbindelse med brandens opstart. De oplyste at have sat ild til nogle blade, men ilden havde utilsigtet bredt sig til nogle paller, der udbrændte, så der kom mindre skader på et nærliggende skur.

Politiet fik tilkaldt de sociale myndigheder i forbindelse med afhøringen af de tre drenge om branden. Ingen af dem kunne sigtes for en overtrædelse af beredskabslovgivningen efter uforsigtighed med ilden i bladene, idet alle tre drenge er under den kriminelle lavalder på 15 år og derfor ikke kan sigtes.

Færdselsuheld – Skamstrupvej, Skamstrup, Mørkøv – Holbæk

Kl. 20.34 fik politiet via alarm 112 melding om, at en motorcyklist var forulykket, så en ambulance var sendt til uheldsstedet.
Det viste sig, at en 36-årig mand fra Mørkøv var forulykket på en motorcykel under kørsel ad Skamstrupvej i nordlig retning, og uden at andre trafikanter var blevet involveret.

Under kørslen var motorcyklens forhjul pludselig faldet af, så han væltede og pådrog sig diverse overfladiske skrammer, som han skulle have undersøgt nærmere på skadestuen.
Politiet beslaglagde motorcyklen til nærmere undersøgelse for eventuelle fejl og mangler, der kunne forklare årsagen til uheldet.

Brand i bil bredte sig – Holbækvej, Store-Merløse – Holbæk

Kl. 22.51 slog en kvindelig hundelufter alarm, da hun havde opdaget, at der var ildebrand i en personbil på en parkeringsplads i et boligområde. Tæt på den brændende bil stod to andre biler.
Brandvæsnet og politiet rykkede ud til brandstedet, hvor branden havde bredt sig også til de to andre personbiler, der stod tæt op ad den bil, hvor branden var blevet opdaget.
Alle tre personbiler fik skader som følge af branden, hvis årsag nu skal undersøges nærmere af politiet på et senere tidspunkt.

Brandundersøgelse – Janesvej, Solrød Strand

Kl. 23.51 slog en nabo til en legeplads alarm til brandvæsnet, idet der var ild i området ved en flydebro og gangbro.
Brandvæsnet fik hurtigt slukket branden, der dog havde forårsaget mindre skader på træbroerne på legepladsen.
Politiet traf ingen vidner, men undersøgte området for eventuelle spor, der dels måtte kunne belyse årsagen til branden, dels hvem der kunne stå branden.

Politiet i Køge hører derfor gerne fra personer, der måtte have bemærket usædvanlig aktivitet på legepladsens område forud for anmeldelsen om branden. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Spirituskørsel – Darupvej, Roskilde

Kl. 01.02 anholdt og sigtede politiet en 45-årig mand fra Tjekkiet for spirituskørsel i en dansk registreret personbil, efter at han var kørt ad Darupvej ud for skaterbanen. En anden bilist havde mistænkt ham for at være spirituspåvirket og derfor anmeldt kørslen til politiet.
Den 45-årige fik udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol og vil få sin sag afgjort, når analyseerklæringen foreligger.

Narkokørsel / lov om euforiserende stoffer – Værftsvej, Køge

Kl. 01.15 anholdt og sigtede politiet en 25-årig mand fra Fakse for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en personbil, idet politiet mistænkte ham for at være påvirket af cannabis under kørslen.

Mistanken blev lidt bestyrket, da politiet i forbindelse med visitationen af den 25-årige fandt ham i besiddelse af 1,1 gram hash, så han blev også sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. Den 25-årige blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

Spirituspåvirket spøgelsesbilist – Holbækmotorvejen / Odsherredvej, Holbæk

Kl. 06.01 fik politiet den første anmeldelse om en bilist, der på Holbækmotorvejen øst for Holbæk kørte i det forkerte spor på motorvejen og dermed mod færdslen, idet anmelderen havde observeret bilisten under sin kørsel i retning mod Roskilde / København.

Få minutter senere fik politiet endnu en henvendelse om den samme bilist, der var nået lidt nord for rundkørslen i Tuse ved slutningen af Holbækmotorvejen, idet bilisten på starten af Odsherredvej forulykkede ved at køre ind i autoværnet og rullede rundt, inden bilen standsede på hjulene.

Denne anmelder var kort efter kommet bilisten til undsætning og var blevet på stedet, indtil politiet kort efter kom til uheldsstedet.
Politiet foretog herefter anholdelse af en 20-årig kvinde fra Holbæk kommune, idet hun var påvirket af spiritus og kunne mistænkes for at have været fører af bilen, der var blevet anmeldt som en såkaldt spøgelsesbilist.Uheldsstedet blev afspærret, så en tilkaldt bilinspektør kunne foretage undersøgelse af både uheldsstedet og kvindens personbil.

Kl. ca. 08.20 blev afspærringen af både Odsherredvej og dele af Holbækmotorvejen ophævet, idet undersøgelser på uheldsstedet var afsluttet.
Den 20-årige kvinde fik efter en undersøgelse på skadestuen for diverse knubs som følge af uheldet udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol i blodet.

 

Søndag formiddag løslod politiet den 20-årige, som dog stadig er sigtet i sagen både om spirituskørsel og for at have været en såkaldt spøgelsesbilist under kørslen ad bl.a. Holbækmotorvejen.
Politiet forsøger nu at få klarlagt de nærmere omstændigheder ved kvindens kørsel, der på dette tidspunkt af døgnet ikke havde forårsaget konkrete farlige situationer for øvrige trafikanter.

Bilister eller andre, der måtte have observeret kvindens kørsel i en lysblå personbil ad bl.a. Holbækmotorvejen og Odsherred søndag morgen, bedes kontakte politiet på tlf. 114 for at afgive vidneforklaring til sagen, der senere vil få et strafferetlig efterspil for den 20-åriges vedkommende.

 

 

Søndag – mandag:

 

Tyverier fra varebiler – Regstrup (Holbæk) / Asnæs (Odsherred)

Fem varebiler blev i løbet af weekenden udsat for indbrud eller forsøg herpå, hvorefter varebilerne blev tømt for værktøj.

Tre varebiler i Regstrup i Hovedgaden og i Regstrupparken fik boret huller ved låsemekanismen for at komme ind i varerummet til værktøjet i de berørte håndværkerbiler. Det lykkedes for tyven(e) i to tilfælde, mens det ikke lykkedes at få adgang til den tredje varebil.

Samme fremgangsmåde var blevet anvendt ved indbrud i to varebiler på Vestervangen og Elmebakken i Asnæs. Også værktøjet var blevet stjålet fra disse to håndværkerbiler.
Tyverierne eller forsøget herpå var alle foregået på ukendte tidspunkter i løbet af weekenden, mens varebiler var efterladt parkeret på de anførte veje.

Politiet har nu optaget rapporter om de fem tyverier og vil gerne høre fra personer, der har bemærket usædvanlig aktivitet på de anførte veje i de to byer i løbet af weekenden. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagerne.

Gode råd fra politiet om at forhindre tyveri fra varebiler
Midt- og Vestsjællands Politi har nogle gode råd til, hvad du selv kan gøre for at forsøge at forhindre tyveri fra din bil:

• Parker – om muligt – varebilen på en sådan måde, at det er besværligt at komme ind i den ad bag- eller sidedøre.
• Deaktiver knappen til central oplåsning af bag- og sidedøre (hvis sådan findes i køretøjet)
• Fjern særligt værdifuldt værktøj fra bilen
• Mærk værktøj med f.eks. en særlig farve, initialer eller firmanavn mv., så stjålet værktøj vil være sværere at afsætte for tyven og nemmere for politiet at identificere ejeren
• Biler, der parkeres i længere tid eller efter mørkets frembrud, bør parkeres, hvor der er belysning – og gerne i nærheden af beboelse. Undgå at parkere bilen på øde steder.

Lystfiskere fik stoppet togtrafikken – Tuse Lågevej, Holbæk

Kl. 10.29 fik politiet anmeldelse om, at der var personer tæt ved jernbaneskinnerne tæt på Tuse Lågevej i Holbæk. Togdriften blev af sikkerhedsmæssige årsager indstillet, og en patrulje blev sendt til stedet for at undersøge sagen.

Politiet traf to mænd på 30 og 67 år fra Holbæk, som opholdt sig ved åen tæt ved skinnerne for at fiske. De mente de havde fundet et godt sted, men blev pænt bedt om at finde et andet sted at kaste snøren ud. Lystfiskerne pakkede sammen og flyttede sig til et bedre sted, og togdriften kunne igen optages. De to mænd blev ikke sigtet for noget i den forbindelse.

Bekymret borger med til at stoppe narkobilist – Sydmotorvejen, Køge

Kl. 10.51 kørte en bilist på Sydmotorvejen mod syd, hvor han bemærkede en bil som kørte usikkert. Bilisten ringede til politiet, og en patrulje blev sendt til Sydmotorvejen. Tæt ved afkørslen til Tureby fik patruljen øje på den slingrende bil, som blev stoppede og kontrolleret. Turen sluttede her, da det viste sig, at føreren en 21-årig mand fra Glostrup, var påvirket af euforiserende stoffer under kørslen. En narkometertest viste positiv for hash og kokain, så han blev anholdt og sigtet for narkokørsel. Den 21-årige fik udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt. Nu venter politiet på resultatet af blodprøven, hvorefter han vil høre mere i sin sag.

Narkokørsel – Kalundborgvej, Holbæk

Kl. 11.18 sigtede og anholdt en patrulje en 41-årig mand fra Holbæk for narkokørsel, da han blev stoppet rutinemæssigt på Kalundborgvej i Holbæk. En narkometertest viste positiv for euforiserende stoffer, så han fik udtaget en blodprøve og herefter løsladt.

Vold ved ungdomsklub – Bobjergvej, Asnæs – Odsherred

Kl. 16.57 blev flere patruljer sendt til en ungdomsklub i Asnæs, hvor der var opstået tumult imellem en gruppe drenge. Tumulten opstod efter en uoverensstemmelse ved en fodboldkamp tidligere på dagen. Politiet traf to drenge på 13 og 14 år, som anmeldte, at de havde været udsat for vold af en 15-årig dreng fra Grevinge. Ingen af de unge var kommet noget alvorligt til.

Patruljerne afhørte de tilstedeværende, og den 15-årige mistænkte dreng blev anholdt og sigtet for vold, ved at have slået og taget halsgreb på de to drenge. Den 15-årige anmeldte samtidig, at han efterfølgende var blevet udsat for vold af en mand, som havde slået ham over hånden med et stykke værktøj, mens han opholdt sig i ungdomsklubben. Den 15-årige blev taget med til politistationen til afhøring, både som mistænkt og forurettet i sagerne om vold.

Politiet undersøgte sagen og anholdt kl. 18.40, en 48-årig mand fra Hørve, som blev taget med til politistationen til afhøring. Han blev sigtet for grov vold mod den 15-årige, der var blevet slået over hånden med en hjulnøgle. Den 48-årige var pårørende til en af de forurettede unge mænd, som i første omgang blev udsat for vold. Han dukkede op ved ungdomsskolen og blandede sig i de unges konflikt. Den 48-årige blev desuden sigtet for at have taget halsgreb på en 17-årig ung mand i samme forbindelse.

Begge anholdte blev løsladt efter endt afhøring og sagsbehandling, da der ikke blev fundet grundlag for at fremstille nogen i grundlovsforhør med begæring om varetægtsfængsling. De er begge fortsat sigtet, og de vil høre mere fra politiet i sagerne. Værger/forældrene til de unge i sagen, og de sociale myndigheder blev orienteret om episoden.

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Midt- og Vestsjællands Politi.
Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi
Mød redaktionen
Profilbillede
Mattias Sundroos ms@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Martin Johannes Madsen mjm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emilie Bjergegaard eb@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Schrøder Rasmussen ssr@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Markus Ingemann mi@vores-mediehus.dk